Wednesday, 29 August 2012

Oppa Gangnam Style ~~

Assalamualaikum and haiiii everybody !!

Selamat Hari Raya Aidilfitri yang ke 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 .hehe .how's your raya ? mesti great kan . ade jugak yg tak habis beraya lagi . bagi yg berkemampuan tu boleh la tunaikan puasa 6 pulak ea .

semenjak dua menjak nie ramai pulak yg asyik sebut pasal Oppa Gangnam Style . pasal nie pon dah jadi trending dkt twitter tau . kepada sesiapa yg belum lagi tengok music video 'gangnam style' nie blh la search dekat youtube . semalam je dah lebih 66 JUTA pengunjung yg tonton video nie . WOW ! VERY AWESOME kan . FYI, video nie pon dah berjaya raih keuntungan USD 10JUTA . for me, this song and dance very catchy .



oppa gangnam style






p/s :: mohon maaf atas segala salah silap .selamat hari raya :))

2 comments:

  1. vavavooomm kau OD..kelasss..noks suka sangat kau nyah

    ReplyDelete
  2. of course la nyah ! kau mampu ?haha

    ReplyDelete