Wednesday, 29 February 2012

Cerita tanggal 29 Feb ~~

Hello everybody ! pliss ,put your hands up ! haha


seriously , da berzaman kot rasenya tak update blog nie . jari pon rase kaku je nk type entry kli nie . haha
dah bersawang + berhabuk + semak samun da aku tgk blog niee .maklumalah , owner dye dah lame mghilangkan diri .
agak2 nye ade ke yg rindu nk bace entry aku ? haha . ok ,enough adah , jgn nk berangan lebih . kau ta tak update blog terus pon tak ada org yg kisah pon sebenarnya . haha

ok la , aku pon sebenarnya tak ade idea sgt pon nk type ap kat entry kali nie . but ,bile aku 'TERSEDAR' yg ari nie 29 Feb , so , laju2 aku bke blog n post entry . 
u know why ??? sbb 4thn lg kot  baru blh post entry 29 Feb kat blog aku nie . tu pon klu aku pnjg umo n masih active berblogging nie la .
maklumla , aku nie bkn suke sgt buat2 entry nie . no idea .but ,klu blogwalking mmg itu keje aku .haha



*tlg bygkan aku ade duduk kat ats kerusi tu !

eh3 , np tersesat gmbar piano pulak kat entry kali nie ???? haha
actually , aku tgh berangan klu lah aku yg duduk atas kerusi mcm gmbr kat ats tu sambil main piano lagu falling slowly , mmg cool sgt2 kan .haha
sjk kebelakangan nie aku terasa mcm nk main piano je . ta tahu la knp tp bila tgk org main piano rase mcm best sgt3 . 
nmpk cool giler kan  .seriously , aku envy giler dgn org yg pndai main piano nie .
kdg2 terpikir gak nk blajar main piano satu ari nnt . lg best klu dpt piano mcm tu . haha
oleh krn BIRTHDAY aku pon coming soon , so aku hrp ade la yg bermurah hati hadiahkan aku piano ea . hehe . *demand giler la kau nie adah !
one more thing , siapa2 yg pandai main piano tu , blh la tlg 'TUNJUK AJAR KU SIFU ' hehe . 

oklah , aku tgk da byk benar dah aku merapu dlm entry kli nie kan .
jari aku pon da letih taip pnjg2 . 
BYE , BYE YOU ALLSSSS !!!
BYE , BYE FEBRUARY !!! muahahahahah >.<


2 comments:

  1. fuyooo nak adiah piano??
    xmampo nak bg...hahha =)

    ReplyDelete
  2. demand sgt kan mama . hehe

    ReplyDelete