Wednesday, 18 January 2012

Good Bye Sem 1 ~~

Assalamualaikum peeps ~~




sedar tak sedar skrg da start cuti sem kan ,
wow , rase cpt sgt mse berjalan .
mcm baru semalam je packing2 brg coz
nak daftar msuk UITM ARAU . 

i have a super duper wonderful time spanjang sem 1 nie .
mula2 mmg susah jugak nak adapt dgn environment baru kan ,
tp bile da lame2 rase enjoy sgt2 , 
study ok , kawan2 ok , n dapat pulak housemates yg sgt sporting . 
mmg profit sgt la kan . hehe

bila cuti nie rase rindu gila kat semua moment2 tu .
k , lah ,malas nak cite panjang2 .
gmbr2 kat bwh nie spnjg sem 1bersama mereka yg super duper AWESOME !!


dr kiri , watien , mila , me , wani , ummi
dorg nie my housemate and classmate except ummi coz dy course lain .
gambar nie mase MDS . first week kt UiTM Arau .
muka tak bermaya coz masing2 tgh letih . 



explorace time !!!!!!!!
seriously , mase nie part yg pling best mase MDS .
gmbr kat atas nie , i dgn my group .
group kmi mgamalkan prinsip spongebob ,
'APA YG PENTING , KERJASAMA' !!
sbb tu  kmi dpt no 1 tau . haha  *berbangga di situ



dis pic mase birthday mila .
mase nie dy tak tahu pon kami nk celebrate birthday dy .
sian je kan kne baling tepung . haha
saba ea mila .
tu hadiah kami untk bithday girl .
lame tu atur strategi nie . 


gambar2 kat atas nie mase dinner HR n dinner fakulti bisnes .

sebenarnya byk lagi moment dgn dorg2 nie .
tp setakat nie dulu la ea yg boleh di share.
to all the students yg tgh cuti skrg or bakal bercuti tak lame lagi ,
HAPPY HOLIDAY PEEPS !!!!!
enjoy ur holiday k :))


6 comments:

  1. kamil jeles lettew ~~ hehe

    ReplyDelete
  2. mane adew~~ haha...jumaat ni org blik jgak la adah...

    ReplyDelete
  3. untunglakn tiap2 mnggu blh blik . tp better klu stay kat hostel je n study . haha

    ReplyDelete
  4. adah..nak wat jugalah memori sem 1 gni..heheh

    ReplyDelete
  5. hehe...kamil xduk hostel la...duk umah sewa...alaa...kalo duk sini pn xwt pape xgune gak...tlg mak niaga lg bgus...hehe...

    ReplyDelete